Vila Mures

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
151mp 74mp P+M 4 2 Fara garaj

Desfăşurată pe 151mp suprafaţă totală, cu 71mp amprentă la sol, Vila Mures se impune prin câteva elemente specifice: trei balcoane la mansardă şi o terasă splendidă la primul nivel.
Planul parter ne înfăţişează o dispunere interesantă. Să începem cu elementul ce captează atenţia de la prima analiză vizuală: terasa spaţioasă de 14,5 mp ce poate fi folosită cu succes atât la servitul mesei, a unui aperitiv, o cafea etc. cât şi pentru relaxare. Are accesul din bucătărie. Ingeniozitatea arhitectului care a gândit acest proiect ne apare din forma circulară a terasei cât şi din dispunerea pe unul din colţurile casei. Terasa de acces în casă, situată pe partea opusă, cu o porţiune circulară dă o notă de unitate ansamblului. Living-ul spaţios de aproape 24mp, dormitorul cu pat dublu, baia şi bucătăria completează spaţiul de zi.
La mansarda, ca elemente caracteristice avem trei balcoane cu suprafeţe între 3 şi4 mp. Cel mai mare dormitor (15,1mp), are un balcon cu suprafaţă dreptungiulară, celelalte două posedă balcoane cu balustradă circulară. Copertina, sprijinită pe doi stâlpi, ce protejează pe cel dreptunghiular, este un alt element interesant al acestui proiect. Combinaţia de vernil cu maro, porţiunea placată cu piatră naturală te surprind în mod plăcut, îmbinarea lor fiind foarte inspirată de la prima treaptă de acces până la vârful acoperişului.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   906 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1510 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1812 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (18)

 1. Denisa

  Răspunde

  Buna ziua!As dori si eu, daca se poate, imagini din mai multe unghiuri ale casei, fatada si laterala nu se vad, daca puteti sa imi trimiteti pe mail.Multumesc frumos.

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua,
   Pentru a comanda un proiect, va trebui sa ne trimiteti prin email Certificatul de urbanism de la primarie pentru construirea casei, impreuna cu planul cadastral al terenului. Proiectul il veti primi prin curier, iar plata o puteti face prin banca sau ramburs.
   O zi buna,
   Arh.Razvan Gologan
   tel:0722.690949

 2. Postea Ana

  Răspunde

  Buna ziua, as dori sa aflu daca efectuati proiecte si in alte localitati in afara de Bucuresti, respectiv Sibiu?

 3. Mirel

  Răspunde

  Buna ziua as dori mai multe poze si detalii in privinta proiectului vila mures daca se poate va multumesc

 4. Irina

  Răspunde

  Buna ziua!

  De ce acte am nevoie ca sa incepeti proiectul si in cat timp se poate finaliza?

 5. doru

  Răspunde

  Buna ziua as dori mai multe poze si detalii in privinta proiectului vila mures daca se poate va multumesc

 6. andrei

  Răspunde

  salut ,eu as dori acest proiect dar pentru modificarea proiectului la dimensiunile de minim 11.70×8.00 sunt costuri suplimentare daca da care sunt acestea va multumesc

  • admin

   Răspunde

   Tariful de proiectare pentru proiectul de autorizare ramane acelasi, valoarea proiectului se va mari in functie de suprafata dorita. Din ceea ce ne-ati descris, suprafata casei va fi cca 201mp.
   Pret proiect Autorizare 603 Euro
   Pachetul Plus nu mai beneficiaza de discount si va fi tarifat cu 6 Euro/mp.

 7. Ionut

  Răspunde

  Buna as dori mai multe poze cu vila mures p+m , din laterale si din spate . Multumesc

 8. Nicoleta

  Răspunde

  Buna ziua,

  as dori sa stiu, in masura in care se poate furniza aceasta informatie la stadiul acesta, daca alegem un proiect expus de dvs pe care am dori sa-l adaptam in sensul urmator:
  – adaugare garaj
  – la parter am vrea un dormitor (pe langa livind/bucatarie, baie, camera tehnica)
  – la etaj am vrea doar 2 dormitoare cu 2 bai,s-ar considera proiect nou sau am putea discuta pornind de la un cost suplimentar?

  As dori, de asemenea,sa stiu daca firma dvs se va ocupa si de obtinerea avizelor/certificatelor in vederea eliberarii autorizatiei.

  astept cu interes raspunsul dvs

  multumesc

 9. catalin

  Răspunde

  Puteti sa-mi trimiteti mai multe poze cu proiectu din lateral ,din spate,multumesc dar cat mai repede daca se poate pentru ca as dori proiectu(vila mures)

  • admin

   Răspunde

   V-am trimis la adresa specificata, dar se pare ca nu este corecta adresa de e-mail furnizata de dvs.

 10. Bogdan

  Răspunde

  Buna ziua imi place acest proiect dar as avea cateva modificari de facut.Daca se poate as dori sa maresc putin dimensiunile ,in loc de 10,20×6,85 as dori 10,50 x8 .Multumesc frumos,astept raspunsul dumneavoastra.

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua,
   Da, putem face modifcarile solicitate. Vom avea nevoie de Certificat de Urbanism si planul cadastral al terenului pentru intocmirea proiectului. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

 11. admin

  Răspunde

  Biroul nostru se ocupa numai cu intocmirea proiectelor tehnice pentru case, nu si cu executia lor.

 12. danciu

  Răspunde

  buna ziua .ma intereseaza si pe mine aceest proect vila muress.cat mar costa la rosuu in prima faza cu tott cu geamuri .va multumesc .danciu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*