Puteti alege din urmatoarele pachete de proiectare:

Pachete proiectare Pret_proiect (euro/mp) Continut
1. Proiect de autorizare 6 Euro/mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire)
2. Proiect – Pachet Plus
include pachet 1 (proiect de autorizare)
10 Euro/mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C.)
b. Proiect tehnic si detalii executie (PTh si DE) pentru:
b.1.Structura de rezistenta
3. Proiect – Pachet Premium 
include pachetele anterioare
12 Euro/mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C.)
b. Proiect tehnic si detalii executie (PTh si DE):
b.1.Structura de rezistenta
b.2.Arhitectura
b.3. Instalatii

Proiectele prezentate pe acest site, pot fi modificate la solicitarea beneficiarului, cu exceptia promotiilor curente care se refera strict la proiectul tip, asa cum este el prezentat pe site. In situatia in care se doresc modificari ale proiectului tip pentru casele si pachetele de proiectare care fac obiectul unei promotii, se va aplica tariful normal din tabel de preturi, fara discount.

Pretul include adaptarea la teren a proiectului prezentat. Pretul se calculeaza in functie de suprafata construita totala a casei, calculata prin insumarea tuturor nivelelor constructiei, inclusiv spatiile exterioare (terase acoperite, verande, balcoane, garaje etc.).

Proiectul va avea cartus personalizat cu numele beneficiarului si adresa amplasamentului unde se va realiza constructia si va fi livrat in doua exemplare semnate si stampilate in original.

Suplimentar, verificarile tehnice de arhitectura, rezistenta sau instalatii, studiu de insorire/umbrire, calcul izolare termica (in functie de cerintele fiecarei Primarii), se pot face contra cost.