proiect vila ingrid

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
148mp 74mp P+1 3 3 Fara garaj

Un cămin primitor, ce poate oferi spaţiu locuibil pentru 5 persoane, pe o suprafaţă totală de 148 mp, este prezentat de proiectul Casa Ingrid cu Etaj. De la bun început observăm trei elemente care definesc, individualizează această realizare: la parter avem un vestibul plus o cămară, iar la etaj un balcon. Să analizăm pe rând, cu atenţie, fiecare nivel.
La parter avem intrarea principală,poziţionată aproximativ pe mijlocul faţadei,ce ne introduce într-un vestibul de 2,4 mp. Scopul principal al acestuia este de a asigura o pernă de aer între calea de acces şi living+dining-ul întins pe 31mp. În perioadele reci ale anului, acesta împiedică pătrunderea aerului direct în camera de zi. O bucătărie destul de spaţioasă (10,2mp) care are ataşată o cămară pentru păstrarea alimentelor şi o baie de 5,8mp completează planul parter.
Etajul se distinge de la început prin existenţa unui balcon de 3,5 mp, atât de necesar în lungile seri de vară sau dimineţile pentru servitul cafelei, ceaiului, lectură, etc. Cele 3 dormitoare cu suprafeţe între 10 şi 12 mp, asigură un cadru binevenit după o zi obositoare petrecută la muncă; cele două băi aduc şi ele un binemeritat confort spaţiului destinat sfârşitului zilei şi odihnei de peste noapte.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   888 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1480 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1776 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*