proiect casa amsterdam

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
151mp 75mp P+M 3 2 Fara garaj

Cu o dispunere pe două niveluri şi un aspect exterior plăcut, atractiv, Vila Amsterdam P+M se impune prin câteva particularităţi: acoperişul cu multe ape, balconul de la
mansardă, ornamentul din lemn cu un joc geometric simplu, dar de efect, la îmbinarea pantelor de la acoperiş.
Intrarea principală, protejată de o copertină, ne introduce în holul de la intrare, care are în faţă casa scărilor. Pe partea dreaptă avem dispuse bucătăria de 10,5 mp, cămara de 2,7 mp şi baia. Pe partea stângă avem două spaţii, care deşi comunică între ele au intrări separate; e vorba de un dining de 10,5mp şi camera de zi de 18,5 mp. Aceasta din urmă poate fi accesată direct din curte.
Planul mansardei propune trei dormitoare cu suprafeţe între 18,25 şi 10,5 mp, cel mare cu un balcon de 1,5 mp, foarte util pentru recreere, odihnă a spiritului, etc. O baie de 6 mp completează planul acestui nivel.
Cu o amprentă la sol de 75 mp, o structură clar dispusă, Vila Amsterdam oferă un cămin spaţios şi confortabil pentru o familie cu max. cinci persoane.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   906 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1510 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1812 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*