proiect casa helga

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
164mp80 mp P+1 3 3 Fara garaj

Prezentul proiect este o realizare de excepţie, de tip modernist, adaptat timpului în care trăim, cu un aspect diferit de ceea ce se înţelege, în general, prin casă sau vilă. Cu linii strict orizontale şi
verticale, această construcţie ne prezintă şi o arhitectură diferită a acoperişului faţă de cea clasică, adică unul plat, orizontal, tip terasa.
Planul parter dezvoltă un living cu o suprafaţă generoasă de 35,5mp cu cale de acces proprie; foarte interesant, acesta nu e limitat complet de pereţi, o deschidere pe două din laturile sale dă impresia că toate spaţiile de la acest nivel se dilată, devenind mai intime. Tot aici avem bucătăria de11,6mp şi o baie.
Etajul, ca de altfel şi parterul are o dispunere atipică, originală a încăperilor, ce alcătuiesc acest proiect. Avem astfel toate cele trei dormitoare cu suprafeţe între 15,9 şi 11.9mp dispuse în linie. Două sunt de tip matrimonial ,cel de-al treilea e cu un singur pat.
Nici culorile(în număr de trei) nu fac excepţie de la regula modernistă a proiectului. Când îţi arunci prima oară ochii te frapează alăturarea acestora, parcă ceva nu se potriveşte. La o analiză mai atentă, observi că acest amestec de culori nu numai că dă o notă de distincţie, dar sporeşte şi puterea de atracţie asupra privitorului.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   984 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1640 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1968 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (4)

 1. sandu

  Răspunde

  Buna ziua, sunt interesat de vila HELGA (proiect pachet plus). Doresc mai multe poze, eventual cu garaj. Multumesc anticipat. Proiectul deasemenea vreau sa-l ridic personal.

 2. Dogaru dan

  Răspunde

  Buna ziua,

  M ar interesa daca la acest proiect s ar putea micsora livingul si adauga inca un dormitor. Daca da cat ar fi pretul pentru um proiect complet?
  Va multumesc

 3. ionica

  Răspunde

  va rog trimiteti pret casa helga cu etaj.pentru faza executie la rosu la cheie precum si alte costuri daca mai exista casa va fi executata in bucuresti.

  • admin

   Răspunde

   Biroul nostru de proiectare realizeaza proiectul de arhitectua, structura de rezistenta si instalatii pentru modelele de case prezentate. Noi nu construim si nu va putem face oferte de pret de executie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*