proiect vila lorena

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
162mp 81mp P+M 3 4 Fara garaj

Un proiect cu dimensiuni rezonabile, cu cei 162mp suprafaţă totală, această splendidă realizare, te farmecă de la prima vedere. Cu o linie simplă, echilibrată, te întâmpină cu un gri luminos şi primitor în contrast cu învelitoarea construcţiei. Cele două căi de acces, situate de o parte şi de alta a faţadei dau un aspect de funcţionalitate sporită chiar de la intrare.
La parter avem un living+dining de 34,5mp, spaţiu suficient de mare pentru activităţile de peste zi; are acces direct din curte. Cealaltă intrare ne introduce într-un hol, suficient de mare şi el pentru a-l folosi ca spaţiu de amenajare pentru diverse accesorii şi obiecte decorative. Bucătăria de 12,3mp oferă de asemenea suficient spaţiu pentru activităţi gastronomice.
Planul mansardă este compus din trei dormitoare cu suprafeţe între 16,4 şi 10,7 mp, fiecare cu baie proprie. Împreună dormitoarele pot oferi un loc primitor pentru 5 persoane. Avem, în plus, un spaţiu pentru dressig de 3,6 mp. Faţă în faţă cu scările se află un hol, obţinându-se astfel o extensie a spaţiului dintre camere, dispuse radial în raport cu acesta.
Casa Lorena este potrivită pentru un trai confortabil, cu toate funcţiunile necesare unui trai modern.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   972 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1620 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1944 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*