proiect vila geneva

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
165mp 81mp P+M 3 2 Fara garaj

Desfăşurată pe o suprafaţă totală de 165 mp, cu un aspect clar, primitor, acest proiect, simetric faţă de o axă vertical, te cucereşte prin concepţia simplă, geometrică, a planurilor parter şi
mansardă. Exteriorul are nişte elemente particulare ce-i conferă o distincţie aparte. În primul rând avem o terasă mare ce conţine calea de acces în locuinţă. De remarcat accesul cu forma de bovidou placat cu piatră naturală, care se continuă cu nivelul superior sprijinit cei pe doi stâlpi de la parter.
La parter avem un generos hol de 21mp, ce permite diverse amenajări (fotolii, măsuţe dulapuri, rafturi etc.). Baia şi casa scărilor sunt alăturate. Situate de-o parte şi de alta a holului, cu
suprafeţe şi configuraţii identice(20 mp) avem un living şi bucătăria + dining-ul.
Planul de la mansardă propune o baie şi trei dormitoare. Două sunt identice, cu 16.2 mp, al treilea are suprafaţa mai mică. Fiecare dormitor are propriul balcon, toate în formă de trapez
isoscel. Cele mari au 4mp, iar cel mic 2,5mp.
Cu o structură extrem de echilibrată, cu o simetrie reuşită la ambele niveluri, proiectul oferă un cămin aerisit, echilibrat şi elegant totodată pentru cinci persoane.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   990 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1650 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1980 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (3)

 1. Bugala Mihai

  Răspunde

  Buna ziua. Sunt interesat de acest proiect. imi puteti spune si mie pretul proiectului de autorizatie?
  pentru a incepe constructia sunt necesare toate pachetele?
  O zi buna!

  • admin

   Răspunde

   Proiect Autorizatie de Construire (DTAC): 660 Euro

   Acte necesare:
   – Plan teren (din cadastru)
   – Certificat de Urbanism (se obtine de la primaria de care apartine terenul)

   Termen predare: 10 zile; predarea se poate face la biroul nostru sau se poate livra prin curier.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*