proiect vila freiburg

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
156mp 88mp P+M 4 2 Fara garaj

Albastrul odihnitor al piscinei, aleea circulară pietruită şi verdele îmbietor al gazonului încadrează perfect vila Freiburg. Cu un aspect tonifiant, ce aminteşte de liniştea şi puritatea atmosferei montane, acest proiect, cu o structură clară, echilibrată, e dispus pe două nivele. Desfăşurâdu-se pe o suprafaţă totală 156mp şi alţi 88 m la sol, acest proiect oferă un cămin plăcut, intim pentru o familie compusă din max. 7 persoane.
Planul parter se încadrează într-o arie ce se apropie de forma unui pătrat. El conţine un generos living+dining de 33,4 mp, care ocupă majoritatea spaţiului locuibil, o bucătărie de 8,1 m 2, un dormitor şi o baie. De remarcat suprafaţa destul de mare a holului, ce poate fi folosită pentru montarea diverselor elemente mărunte de ambient, utile într-o casă: poliţe pentru cărţi sau obiecte decorative, mici noptiere, mobilier de colţ, module suspendate, etc.
La planul mansardei avem o dispunere clară, geometrică a spaţiilor: cu două dormitoare mari, fiecare cu dressing-ul lui şi unul mai mic, fără dressing. Mansarda mai conţine o baie destul de spaţioasă de 7,4 mp. La unul din dormitoare avem ca particularitate un balcon semicircular ca formă, prevăzut cu bare de oţel inoxidabil.
Proiectul atrage prin structura sa plină de rafinament şi utilitatea maximă.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   936 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1560 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1872 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (11)

 1. Andrei

  Răspunde

  Buna ziua,

  Sunt interesat de acest proiect. Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii:
  – inaltime generala;
  – care este cea mai mica inaltime la camere;
  – mai multe imagini 2D;
  – proiectul se poate modifica? Daca da, ce costuri implica.
  – ma puteti ajuta cu cantitatile de materiale ce trebuie sa le folosesc pentru a estima bugetul constructiei?

  Multumesc si astept cu mult interes raspunsul dvs,
  Andrei Ghinea

 2. ana maria

  Răspunde

  Buna ziua
  sunt interesata de ptoiectul acestei case si vroiam sa va rog sa-mi trimiteti mai multe poze…noi suntem din oras Panciu, jud. Vrancea si mai vroiam sa va intreb ce acte trebuie sa va trimit pt a face proiectul…mentionez ca nu suntem in tara si proiectul ne-ar trebui anul viitor in vara.Si modalitatea de plata cum este?…va multumesc anticipat si astept raspuns de la dvs.

 3. marian

  Răspunde

  buna seara as dori sa vad mai multe poze cu casaFraiburgsi si mar interesa daca se poate face madificare la proiect cu camera pentru centrala va multumesc

 4. Bogdan

  Răspunde

  Buna ziua,sunt interesat de proiectu casei Freiburg as dori mai multe poze si detalii ,daca se poate face o pivnita aproximativ 16 mp,multumesc

 5. Victor

  Răspunde

  Buna ziua,

  Sunt interesat de acest proiect insa as dori mai multe detalii legate de dimensiunile camerelor(Lungime x latile) si poze cu toate partile.

 6. alin mihai

  Răspunde

  Buna ziua,sunt interesat de proiectul vilei Freiburg doar că aș dori mai multe detalii,poze cu toate partile pentru a imi face o idee. Mulțumesc

  • admin

   Răspunde

   Pentru a comanda proiectul casei Freiburg, asteptam sa ne contactati la telefon 0721990199 sau fix 0214671135, ori prin e-mail. V-am transmis prin e-mail si alte vederi exterioare.

 7. alin

  Răspunde

  salut vreau dori mai multe detalii,poze cu toate partile pentru a imi face o idee. Mulțumesc

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua. V-am transmis prin e-mail si alte imagini ale casei Freiburg. Daca doriti alte informatii sau pentru a comanda proiectul, va invitam sa ne contactati la telefon 0721990199 sau fix 0214671135, ori prin e-mail.

 8. Florin Enea

  Răspunde

  Buna ziua,sunt interesat de proiectul vilei Freiburg doar că aș dori mai multe detalii,poze cu toate partile pentru a imi face o idee. Mulțumesc

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua. V-am transmis prin e-mail si alte imagini ale casei Freiburg. Daca doriti alte informatii sau pentru a comanda proiectul, va invitam sa ne contactati la telefon 0721990199 sau fix 0214671135, ori prin e-mail.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*