Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
160mp 80mp P+M 4 2 Fara garaj

Un gard format din stâlpi de beton, îmbrăcaţi cu piatră naturală uniţi între ei de un grilaj de fier forjat, împrejmuieşte o vilă atrăgătoare, elegantă prin simplitate, specifică stilului nordic. Desfăşurată pe o amprentă la sol de 80 mp, acest proiect întins pe o suprafasţă totală de 160 mp, cuprinde o arie dreptunghiulară cu lungimea aproape de dublul lăţimii. Cei 7,3m lăţime fac ca acest proiect să poată fi dezvoltat pe terenuri cu suprafaţă îngustă. Cele două intrări, protejate prin copertine ce se integrează armonios cu arhitectura acoperişului, sunt situate de-o parte şi de alta a living-ului. Parterul mai este prevăzut cu un dormitor încăpător de 14,7 mp, o baie şi un ansamblu bucătărie+dining încăpător, de 14,7mp, cu acces direct din curte. Un mic spaţiu de depozitare la intrarea în baie îşi dovedeşte utilitatea pentru depozitarea diferitelor obiecte mărunte.
Identică ca suprafaţă cu cea de la parter, mansarda conţine trei dormitoare, două de 14,7mp şi unul de 11,6 mp. Holul spaţios (8,5 mp), permite amenajareqa unui spaţiu de relaxare (fotoliu+măsuţe). Faţă în faţă cu baia avem o nişă ce serveşte şi ca spaţiu de depozitare şi ca un mic dressing.
O casă spaţioasă, cu linii clare ce dezvoltă un sentiment de linişte, de siguranţă fac din casa Tamisa un cămin modern ce poate adăposti în condiţii de confort sporit o familie de 6-7 persoane.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   960 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1600 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1920 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (11)

 1. aurelia

  Răspunde

  Va multumesc pt raspuns si sunt de acord .Broblema este ca eu trebuie sa astept ca sa intru in posesia terenului si dupa aceea ne auzim la telefon .Eu sper ca nu o sa dureze mult trenul se afla la cCiulnita sat la 3 km de Slobozia IL.Va multumesc si sanatate multa !

 2. aurelia

  Răspunde

  Buna seara as dori si eu un proiect cu aceasta vila TAMISA cu 160 mp si la acest pret de 640 euro .Se poate ?Multumesc

 3. Miodrag

  Răspunde

  Buna seara,
  Ma intereseaza la casa Tamisa un pret de construire la rosu si cu acoperis facut.Practic vreau sa cumpar acest proiect,pachetul premium daca se poate dar intrucat vara a cam trecut planuiesc sa o ridic la rosu si sa o acopar pana nu vine frigul si sa o termin in primavara dar as vrea sa stiu cam cat vor costa materialele cu aproximatie pana la acel stadiu

  Multumesc anticipat pentru raspuns

 4. GANEA DANUT MARIAN

  Răspunde

  Buna ziua !
  Am discutat cu dumneavoastra la telefon, dar s-a intrerupt !
  Ma intereseaza si pe mine cantitatile globale necesare constructiei unei case tip Tamisa pt. a-mi calcula unele costuri astfel incat sa ma incadrez in banii de care dispun!
  Astepyt un raspuns in cel mai scurt timp posibil pe adresa de email !
  Multumesc mult pt. intelegere !

 5. Dumitriu Marius

  Răspunde

  Se pote realiza cu structura metelica ? daca da !ce modificari la proiect vor fi ?
  Se pote vizualiza proiectul si 3D ? sau cmva mai in detaliu ?
  Multumesc

 6. valentin

  Răspunde

  Buna ziua, as fii interesat urgent cat costa proectul la vila tamisa,
  Ce vreau eu e cand vin acasa in august 2014 sa pot incepe casa,vreau doar proectul cu autorizatie!!!
  Multumesc frumos
  Astept raspuns urgent

 7. florina cepariu-melloni

  Răspunde

  buna seara.
  imi place proiectul casei Tamisa si as fi interesata sa aflu mai multe detalii,pentru ca vrem sa ne stabilim in tara .as dori sa stiu cat teren ne trebuie sa ne faceti asa o casa,cat timp dureaza sa o terminati si cat ajung absolut toate cheltuielile.
  imi puteti raspunde pe mail?
  multumesc anticipat,
  florina melloni

 8. oprea vasile

  Răspunde

  VA ROG SA MI TRIMITETI MAI MULTE POZE CU PROIECTUL TAMISA .MULTUMESC!

 9. SUTAC NICOLAE

  Răspunde

  AS DORI MAI MULTE POZE CU PROIECTUL TAMISA INCLUSIV DIN PARTILE LATERALE SI SPATE. VA MULTUMESC

 10. Marian

  Răspunde

  Buna ziua, as dori sa stiu ce materiale se folosesc la casa Tamisa (caramida,BCA,lemn)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*