Vila Poiana

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
120mp 60mp P+M 2 2 Fara garaj

Din aceeaşi gamă, a caselor de mici dimensiuni, vă recomandăm un proiect de casă cu parter şi mansardă. Cu un design îmbietor, Casa Poiana are pe fatada de acces in casa, ferestre de tip bovindou, atat la parter, cat si la mansarda, de aici rezultând un aer de distincţie, de originalitate. Suprafaţa totală de 120 mp oferă un spaţiu generos pentru max. 4 persoane.
Se intră în casă ajutându-ne de o terasă cu copertină, cu rol de protecţie solară sau a intemperiilor. Secţiunea orizontală ne dezvăluie o formă apropiată de cea a unui pătrat, lucru ce permite o dispunere echilibrată a încăperilor atât la parter cât şi la mansardă.
Parterul are în componenţă un living încăpător de aproape 25 mp. Tot pentru activităţi de zi avem o bucătărie şi o cămară amplasata sub scara care urca la mansarda. Baia şi holul întregesc spaţiul locuibil de la parter.
Cu ajutorul unei scări interioare, amplasată in living, urcăm la mansardă. Aceasta se compune din două dormitoare, unul mai mare (15,5 mp) şi unul mai mic (13,4mp), fiecare cu acces la dressing-ul amplasat in hol. Dormitorul matrimonial are pe faţada principala ferestre de tip bovindou, acestea contribuind la un flux luminos natural sporit si la un aspect placut al casei.
Proiectul este recomandat pentru costurile sale scazute, compartimentarea inteligentă si aspectul prietenos.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   720 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1200 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1440 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (1)

  1. viorel

    Răspunde

    Buna ziua,la aceasta vila ati facut si un pret estimativ (la rosu si la gata)?As vrea sa stiu amanuntele astea ,sa stiu in ce ma bag.Multumesc,astept raspuns pe email.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*