vila messina

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
104mp 52mp P+1 2 2 Fara garaj

Din gama caselor de mici dimensiuni vă oferim o construcţie P+1. Deşi are suprafaţa la sol de 52mp, etajul dublează, practic, spaţiul locuibil, astfel încât acest proiect poate fi o destinaţie ideală pentru o locuinţă permanentă sau casă de vacanţă pentru o familie de 3-4 persoane. Lăţimea de 5.35 m o recomandă pentru terenuri construibile înguste.
Parterul sau spaţiul de zi, e compus dintr-un hol de intrare care distribuie în stânga un living destul de încăpător, o bucătărie+ dining, un grup sanitar şi, de remarcat, un spaţiu de depozitare amplasat sub rampa scării care urcă la etaj.
Etajul este spaţiul de noapte, de odihnă. El cuprinde două dormitoare şi o baie de 5.3 mp. De remarcat la dormitorul din mijloc fereastra dublă înaltă, tip fereastră franțuzeascaă, ce porneşte de la nivelul podelei, sporind astfel cantitatea de lumină naturală.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   624 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1040 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1248 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*