casa alexandra

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
124mp 61mp P+M 3 2 Fara garaj

O vila pentru o familie de 4-5 persoane sau casa de vacanta ideala, Vila Alexandra se remarca prin eficienta planurilor si simplitate. Proiectand aceasta locuinta, am avut ca obiect sa concepem o casa ieftina si confortabila, cu preturi mici de executie.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   744 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1240 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1488 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (15)

 1. Ilie Mihaela Elisabeta

  Răspunde

  Buna ziua,

  Imi puteti spune cu aproximare daca nu suma exacta necesara constructiei Vilei Alexandra ? Pret pentru constructia la gri.
  Va multumesc anticipat!

 2. Guta Florin

  Răspunde

  Buna ziua, exista o curte de 309mp, avem deja construiti 40mp, dorim o ”continuare” a locuintei langa cea veche cu Alexandra daca asta inseamna ca vom iesi mai ieftin pentru ca avem doar 10000 euro sa o ducem la rosu. Fiecare banut conteaza. Nu imi permit sa alerg dupa acte si autorizatii in Ilfov-Catelu pentru ca muncesc. Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu procedura. Proiect rezistenta instalatie pamant etc. si cati banuti trebuie sa scot din buzunar pentru serviciile dvs. Va respect munca dar sunt intr-o situatie dificila si indraznesc sa va cer un pret bun. Imi trebuie absolut tot, mie sa imi ramana sa il chem pe Mesterul Manole in curte sa incep sa construiesc. Cu consideratie si respect

 3. Ovidiu

  Răspunde

  Buna ziua,

  Puteti va rog sa-mi oferiti mai multe poze cu aceasta casa ?

  Va multumesc,
  Ovidiu

 4. Valentin

  Răspunde

  Buna ziua,

  Pentru o suprafata construita de 130 m2 (parter + mansarda), cu planuri eficiente si simple ma intereseaza doar „Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura)”. Care ar fi pretul in acest caz? (nu ma intereseaza autorizarea, doresc sa construiesc „ilegal” dar calculat; in momentul in care va fi nevoie de autorizare, vorbim atunci).

  Astept raspunsul dvs
  Multumesc

 5. IRINA

  Răspunde

  buna ziua ma r interesa daca se poate sa mi trimite ti mai multe poze cu casa alexandra,spate si laterale. va multumesc

 6. HALUSKA DANIELA

  Răspunde

  BUNA ZIUA!AS VREA MAI MULTE POZE CU CASA!IN CAT TIMP AS AVEA PROIECTUL SI AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE?MULTUMESC.

 7. Neacsu Cristina

  Răspunde

  Buna ziua as vrea si eu mai multe poze cu casa, spate si lateral dreapta.
  Multumesc

 8. claudiu

  Răspunde

  Salut,as vrea si eu mai multe poze cu casa ( spate si lateral dreapta) as dori sa fac proiectul , dar as vrea mai multe detali initial. astept cu mult interes raspunsul dumneavoastra cat mai urgent.
  Cu multa consideratie .Claudiu

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua,
   V-am trimis prin e-mail mai multe poze cu fatadele casei Alexandra

   • Cismaru Anca

    Răspunde

    Buna ziua,
    Va rog sa-mi trimiteti si mie detalii despre fatade la acest proiect.

    Va multumesc

 9. carmen

  Răspunde

  buna ziua as dori sa stiu cat ar costa constructia la rosu in caramida la casa alexandra?

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua,
   Pentru estimarea costurilor de executie trebuie sa achizitionati pachetul de proiectare Plus care contine si cantitatile de materiale pentru executia casei „la rosu”. Biroul nostru de proiectare se ocupa numai cu proiectarea constructiilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*