Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
193mp 102mp P+M 4 5 Fara garaj

La o privire fugară, acest proiect te poartă spre zone montane, cu aerul lor tare şi proaspăt, acolo unde ne-am dori să petrecem cât mai mult timp pentru echilibrul propriei fiinţe, pentru integrarea într-un cadru natural. Odată ce ţi-a căzut în mână, nu trece prea uşor cu analiza peste acest proiect, s-ar putea să fie ceea ce cauţi. N-ar fi rău, ca după ce l-ai aprofundat, să aplici un slogan mai vechi “citeşte şi dă mai departe!”. Chiar dacă partea ta financiară e mai “subţire”, nu renunţa la visul de a avea un cămin “la curte”, cu vecini care să nu fie perete în perete cu tine, merită să-ţi trăieşti viaţa într-un cadru mai aerisit.
Deşi nu are o arie desfăşurată foarte mare, casa Câmpina P+M oferă la parter un generos living de aproape 25 de mp, un dormitor şi o verandă care are o utilitate multiplă: de la servitul mesei sau a cafelei la cititul unei cărţi, reviste sau, pur şi simplu, la o rundă de taifas. Protecţia de soarele nemilos al verii e oferită de o copertină înclinată, iar poziţia adăpostită o fereşte de vântul rece al începutului de toamnă.
Mansarda, rezervată strict pentru odihnă, are în dotare trei dormitoare, toate cu baie proprie. Un proiect echilibrat, util şi nu lipsit de valenţe estetice.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   1158 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1930 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2316 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (8)

 1. Veteleanu Eusebiu

  Răspunde

  Buna ziua !
  M-ar interesa sa achizitionez un anteproiect pentru Casa Campina. Am sunat la numerele de telefon afisate pe acest site, dar nu a raspuns nimeni !
  Imi puteti spune cum se procedeaza pentru a putea intra in posesia acestui anteproiect ?
  Multumesc !

 2. Marian Sergiu Axinte

  Răspunde

  Buna Ziua,

  Sint interesat de casa Campina.
  Care este pretul aproximativ la cheie.
  Terenul este de 1000 m2 cu front stradal de 20m. Se incadreaza?

  numai bine,
  Marian Sergiu Axinte

 3. stan gabriel

  Răspunde

  buna ziua ,daca eu iau de la dv auorizatia DTAC mai am nevoie de ceva autorizati de la primaria din comuna? va multumesc

  • admin

   Răspunde

   Primaria este cea care emite Autorizatia de Construire in baza Proiectului de Autorizare (DTAC) realizat de noi, ca proiectanti. Proiectul va fi livrat in doua exemplare semnate si stampilate in original.

 4. mugurel

  Răspunde

  as vrea sa stiu cati metri exacti are casa in total si cam cat mar costa sa o fac la rosu

 5. admin

  Răspunde

  Buna ziua,
  Probabil, doriti sa faceti o pensiune sau ceva asemanator. Daca dimensiunile casei nu se modifica, atunci vor fi in jur de 284mp. Tariful de proiectare pentru pachetele prezentare, pe metru patrat, sunt: 4E/mp, 6E/mp si 8E/mp. Va rugam sa ne contactati pe email sau telefon pentru a ne da mai multe detalii despre investitia pe care doriti sa o faceti.

 6. meresca

  Răspunde

  buna ziua
  As fii interesat de proiectul casei campina
  insa m-ar interesa unele modificari si un nou pret bineinteles. Ideea ar fii urmatoarea…..casa pe trei nivele: parter, etaj , masarda ,insa toate nivele as dori sa fie exact ca si masarda din proiectul casei Campina.
  adica 3 camere, 3 bai pe nivel ,
  In speranta ca imi ve-ti raspunde , va multumesc

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*