Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
213mp 108mp P+M 3 3 Da

Proiectele noastre sunt special concepute ca fiecare să se regăsească cât mai mult în ele şi să-şi creeze căminul perfect. Diversitatea gamei oferite completează perfect acestă optică. Fiecare persoană este unică, încercăm să venim în întâmpinarea tuturor cu cât mai multe opţiuni.
Vila Boemia P+M este un proiect ce a primit numeroase solicitări din partea doritorilor unui cămin propriu. Încercăm să reliefăm o parte din propriile particularităţi: de la început trebuie semnalată prezenţa garajului, a cărui utilitate nu e cazul a o comenta. Lângă acesta, avem intrarea, bine protejată de intemperii, sprijinită pe două arcade; mai remarcăm la planul parter prezenţa unei binevenite terase (14,3mp), un spaţiu cu utilizări multiple. Toţi pereţii au ferestre, deci iluminarea este la cote maxime.
Planul mansardei, în forma literei T, uşor asimetric, dispune de un hol central din care se face intrarea în dormitoare, ce pot oferi confort nocturn pentru 6 persoane. Cele două balcoane identice, deşi de dimensiuni mici, îşi dovedesc utilitatea din plin.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   1278 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   2130 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2556 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (10)

  • admin

   Răspunde

   Daca doriti sa comandati proiectul putem fie sa stabilim o intlanire la sediul nostru, fie, daca nu sunteti din Bucuresti, sa lucram prin e-mail. Prima etapa este sa ne trimiteti o copie scanata dupa planul terenului din cadastru (plan de amplasament si delimitare a imobilului).

 1. Claudiu

  Răspunde

  Buna ziua!
  Imi puteti spune cat ar costa vila ridicata la rosu folosindu-se bca?

  • admin

   Răspunde

   Firma noastra realizeaza proiectul de arhitectura, structura de rezistenta si instalatii pentru eliberarea Autorizatiei de Construire sau/ si pentru executie. Noi ca proiectanti putem sa va trimitem antemasuratori cu principalele cantitati de materiale si finisaje.

   Pentru o oferta de pret la gri sau la cheie, precum si pentru termene de executie, va trebui sa va adresati unei firma care poate construi in zona in care aveti terenul, deoarece pretul manoperei variaza foarte mult. In general firmele de constructii dau un pret estimativ in Euro/ mp.

 2. slava

  Răspunde

  Salut, sunt din Chisinau, mi-am construit casa dupa proiectul boemia, este cred cel mai potrivit proiect de casa pentru o familie de 4 persoane, ca aspect exterior este o casa foarte compacta, in schimb interiorul este destul de incapator, larg. Dimensuiunile sunt la fel ca in shitele de mai sus. Celor care vor sa-si faca o casa nu veti regreta daca alegi acest proiect.

 3. Botezatu Benone

  Răspunde

  Buna ziua,detin o parcela de teren cu latimea de 13 m,credeti ca vila boemia,cu mici modificari de gabarit,s-ar potrivi pentru aceasta dimensiune.multumesc,sunt din bacau.

 4. alina

  Răspunde

  Bunaziua doresc sa stiu daca se poate face din prefabricate si care este costul la cheie acestei case inclusiv cit costa proectul si autorizatia.

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua! V-am raspuns si prin e-mail. Noi ca proiectanti putem sa furnizam o lista cu antemnasuratori pentru cantitatile de materiale pentru structura casei la rosu si pentru finisaje, astfel incat sa va puteti face o estimare de pret de executie. Pentru oferte de pret la rosu/ la cheie, trebuie sa va adresati unei firme de constructii sau sa va faceti o estimare de cost materiale si sa solicitati oferta de manopera unei echipe, daca doriti sa lucrati in regie proprie.

   Putem reproiecta structura casei. Asteptam mai multe detalii de la Dvs.

   • nicu

    Răspunde

    buna ziua,

    si eu am o casa facuta o casa dupa acest proiect, cu toate ca pare f mica este f incapatoare( 3 dormitoare de la 20 pana la 25 mp)living de 30mp, bucatarie 17mp, eu zic ca este ok, casa este f frumosa si toate cunostintele mele o admira,
    minusuri= toate camerele au cate 3 pereti exteriori, deci pierderi mari de caldura
    atentie mare la izolarea plafonului la garajsi al prispei, altfel dormitorul respectiv are de suferit in privinta confortului termic
    aspectul nu este cel mai frumos cand casa este privita din spate.

    nicu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*