proiect casa nico

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
186mp 95mp P+M 4 2 Fara garaj

De forma literei L, cu ceva adăugiri la una dintre laturi, Casa Nico desfăşoară, pe cei 95mp amprentă la sol, o realizare mai mult decât interesantă. Atrage atentia de la început combinaţia de linii şi forme geometrice ce definesc faţada de acces: accesul in living din exterior, balconul de deasupra sa, stâlpii ce formeaza o pergola pentru umbrire ş.a.
Living-ul spaţios de 22,9 mp se desfăşoară pe toată lăţimea aripii mari. Din el pătrundem într- un hol, care împreună cu casa scării însumează aproape 15 mp. Cea de-a doua cale de acces ne duce direct în hol, care distribuie un dormitor de 14mp, o baie şi un dressing ce însumează aproape 5mp, plus o bucătărie largă cu ai săi 14 mp.
Planul mansardei încadrează perfect trei dormitoare spaţioase, oferind un loc generos pentru odihnă, cel mare are 21 mp. Acestuia îi e ataşat balconul de 5,3mp. Un spaţiu pentru dressing comun şi o baie de 5,8 mp completează spaţiul locuibil al acestui nivel.
Cu ai săi 186 mp suprafaţă totală, Casa Nico este un cămin cochet şi primitor ce poate oferi liniştea şi intimitatea atât de căutate după o zi extenuantă de muncă.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   1116 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1860 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2232 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*