Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
167mp 88mp P+1 4 3 Fara garaj

Suprafaţa totală de 167 mp conferă acestui proiect suficient spaţiu pentru un cămin primitor, confortabil, ce oferă unei familii de max. şapte persoane cadrul optim unui trai decent şi intim. Acoperişul, cu două pante inegale, situate decalat şi terasa acoperita de la parter, dau un aspect deosebit, de individualitate, Casei Cernica. Structurată pe două niveluri, ne propune o compartimentare inteligentă ce generează un maxim de confort.
La parter ne atrage privirea, de la început, o terasă acoperita de aproape 9 mp, din care avem acces în living(18,4mp) şi în bucătărie(12mp). Ele sunt separate de un hol care ne oferă accesul la baie, la un dormitor matrimonial de 12mp şi la casa scărilor, prevăzută cu un palier între niveluri. Cea de-a doua intrare se face de la nivelul unei alte terase acoperite.
Etajul e compus din trei dormitoare, două băi şi un hol de 7,8mp, ce se prelungeşte la unul din capete cu un balcon de 1,5mp.
Aspectul exterior, inspirat şi elegant, în tonuri de galben şi verde, cu o linie verde- închis ce delimitează cele două planuri ale casei, incluzând totodată şi ferestre de la etaj, ne înfăţişează un spaţiu
cald, primitor, ce conferă un cadru ideal de locuinţă permanentă.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   1002 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1670 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2004 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (4)

 1. Iulian Lupascu

  Răspunde

  Buna ziua!

  M-ar interesa acest proiect cu o mica modificare: latimea de 7,20m sa fie dusa pana la 9 sau chiar 10m si la parter dormitorul sa contina o baie.
  De fapt as vrea sa stam de vorba pe acest proiect.
  Va multumesc!

 2. stefan

  Răspunde

  buna as vrea sa stiu cat ma costa construirea unei mansarde din lemn specific casa este batraneasca si va trebui stalpi de rezistenta mansarda as fi vrut sa fie din lemn va multunesc

 3. mugurel

  Răspunde

  salutare vroiam sa stiu si eu cam cat mar costa terminarea vilei cernica in total cu toate finisarile

  • admin

   Răspunde

   Biroul nostru de proiectare include in proiectul tehnic de executie si antemasuratori cu cantitatile de materiale pentru casa “la rosu” si pentru finisaje. Dar pentru un pret de manopera trebuie sa va adresati unei firme de constructii/ echipe, deoarece pretul de manopera variaza f mult.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*