proiect casa salzburg

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
177mp 85mp P+M 3 2 Fara garaj

Cu un stil architectonic specific, acest proiect se impune prin geometria deosebită ce te încântă de la prima vedere. Forma acoperişului ,a faţadei principale, a celor trei balcoane ce definesc nivelul superior, scot din tiparele obişnuite vila Salzburg.
Planul parter e prevăzut cu o terasă amplă, adăpostită de o copertină formată din trei linii frânte, amplasată într-unul din colţurile casei. Dincolo de uşa dublă, cu geamuri mari, ne întâmpină un dining spaţios, din care intrăm în living, tot aici găsim şi casa scărilor, prevăzute cu un palier. Cele două spaţii pentru activităţi diurne însumează 46 mp. Un hol de formă dreptunghiulară distribuie pe o parte bucătăria de 11,3 mp iar pe cealaltă baia şi o cămară de 2,3mp, mai mult decât binevenită în orice gospodărie.
Planul mansardei, în formă de dreptunghi, conţine trei dormitoare, cel mai mare de16.4 mp, cu balcon propriu. Cel din mijloc, sub forma unui trapez isoscel, este şi cel mai mare(3,5mp) ; celelalte două, identice, dreptunghiulare au 1,2mp. Avem totodată şi dressing-uri ataşate fiecărui dormitor, cel de 6,2 mp fiind de dimensiuni confortabile.
Cu o compartimentare clară şi echilibrată, vila Salzburg emană o atracţie deosebită prin exteriorul său romantic, elegant. Un proiect ce nu trebuie ocolit de nimeni.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   1032 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1720 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2064 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (2)

 1. simona

  Răspunde

  Buna ziua!
  Sunt actuale aceste preturi?
  Acest proiect Salzburg poate fi modificat in sensul ca la dormitorul 1 sa aiba si o baie matrimoniala?Sa fie mai mic ca sa intre si o baie?
  Se poate face si proiectul de gaz si curent? Multumesc

 2. florin

  Răspunde

  as vrea sa stiu cat ajunge costul casei la rosu VILA SALZBURG
  astept un raspuns

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*