proiect casa alsacia

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
142mp 71mp P+M 3 2 Fara garaj

Prevăzută cu două intrări şi o arhitectură a acoperişului în 4 ape, Vila Alsacia este rodul unei proiectări ce îmbină armonia spaţiilor interioare cu aspectul exterior zvelt, simplu, atractiv. Configuraţia eficientă, clară şi echilibrată a spaţiilor, e una din calităţile acestui proiect.
O cale de acces dinspre stradă ne duce direct în bucătăria de 9,8mp de la nivelul parter. Din bucătărie intrăm într-un hol din care pot fi accesate, pe partea stângă, un living şi un dining ce împreună însumează un generos spaţiu de 31mp, fiecare cu intrare proprie. Pe partea dreaptă a holului avem un spaţiu de depozitare, baia de 2.8mp şi scara de acces spre mansardă.
Planul mansardei, atent conceput, cuprinde un hol din care porneşte accesul spre trei dormitoare confortabile, două de 15.5mp, matrimoniale şi unul mai mic, cu un singur pat. O baie de 5,2mp întregeşte confortul acestui nivel. Cu muchii placate cu piatră naturală, cu culori pale, odihnitoare, acest proiect este ideal pentru o familie de max. 5 persoane. Poate fi folosită ca locuinţă permanentă sau de vacanţă.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   852 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1420 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1704 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*