proiect vila rin

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
126mp 63mp P+M 3 2 Fara garaj

Cu o suprafaţă totală de 126mp şi o amprentă la sol de 63mp, casa Rin oferă un spaţiu intim, prietenos unde pot locui în bune condiţii 5 persoane.
Casa are două intrări, ambele pe partea frontală. Cea principală ne conduce, mergând înainte, într-un hol din care putem urca spre mansardă sau merge la grupul sanitar. În dreapta avem un living+dining de 23mp, fiecare cu fereastră proprie. O bucătărie de 11,4mp ocupă partea din stânga a parterului. Intrarea secundară ne introduce direct în camera de zi.
Mansarda e compusă dintr-un hol situat în centru din care se desprind două dormitoare cu pat matrimonial şi unul cu pat simplu, plus o baie de 6 mp. Împreună degajă o atmosferă caldă, prietenoasă, atât de necesară după căderea serii.
Un proiect cu linii frumoase, clasice, care nu implică costuri exagerate, nici la proiectere, nici la execuţie, te cucereşte din primul moment şi te face să analizezi mai în amănunt ceea ce-ţi oferă. Nu îl ocoliţi spre a nu avea regrete ulterioare.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   756 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1260 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1512 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*