proiect vila palermo

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
130mp 65mp P+1 3 2 Fara garaj

Se înscrie în gama de case mici, cu a sa suprafaţă la sol de 65mp. Acest proiect vă oferă desfăşurat pe parter şi etaj un spaţiu confortabil pentru 5 persoane. Beneficiind de două intrări diametral opuse, cu o suprafaţă totală de 130mp, casa Palermo cu etaj, are un aer exterior mediteranean, echilibrat.
Se remarcă modul de compartimentare interioară foarte inspirat, ce determină un înalt grad de folosire a încăperilor. Intrarea se poate face, ori direct în living+dining, un generos spaţiu de 27,4 mp, ori printr-un hol ce comunică cu baia, bucătăria, ori cu camera de zi. Este interesantă dispunerea uşilor de la parter, astfel încât se poate trece cu uşurinţă dintr-o încăpere în alta.
Spaţiul de la etaj, destinat activităţilor nocturne, are în componenţă trei dormitoare de dimensiuni diferite, două cu pat dublu şi unul cu pat simplu, cel mai mare are 14,6 mp. Baia şi holul completează suprafaţa de la etaj.
Fără costuri foarte mari, casa Palermo cu etaj este un proiect recomandabil celor ce caută o locuinţă personală sau o casă de vacanţă la un preţ bun, cu confort sporit, într-un spaţiu prietenos.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   780 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1300 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1560 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (6)

 1. Adrian Toma

  Răspunde

  Buna ziua,

  Va rog o estimare de pret pentru aceasta casa, la cheie.

  Multumesc

  • admin

   Răspunde

   Pentru a discuta modificarile dorite, va rugam sa ne contactati prin email sau la telefon 0722.690949, Arh.Razvan Gologan

 2. george ciolacu

  Răspunde

  buna ziua, m ar interesa un proiect palermo cu etaj, astept sa ma contactati , multumesc

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*