proiect casa bordeaux

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
270mp 129mp P+1 5 3 Fara garaj

Inspirat, parcă, din căldura serilor mediteraneene, soarele puternic al sudului şi albastrul de neconfundat al întinsurilor de ape, acest proiect este opţiunea perfectă pentru cei care caută o casă ce poartă amprenta de neconfundat a trăiniciei, eleganţei şi confortului.

Încăperea care domină planul parter este, fără îndoială, livingul, a cărei suprafaţă rivalizează cu cea a unei garsoniere cu pretenţii. E drept că nici cămara nu este de neglijat, de asemenea nici dotările de la mansardă, extrem de utile atunci când ai oaspeţi pe care nu vrei să-i deranjezi din ohihna oferită de cele 4 dormitoare. Două balcoane primitoare întregesc funcţionalitatea pe care proiectul o răspândeşte cu generozitate. 270 mp suprafaţă utilă înseamnă ceva, spaţii aerisite, locuri sporite pentru intimitate, studiu, odihnă, relaxare.

Aspectul general degajă siguranţă, cu liniile sale frumoase, contrastul de culoare parter închis, etaj deschis, cu intrările bine protejate de plafonul de la etaj, ochiul de geam care veghează asemenea unui far ce îndrumă marinarii pe vreme rea. Consecvenţi cu angajamentul nostru faţă de potenţialii clienţi de a le sări în ajutor la nevoie, reamintim că nu ne deranjează deloc insistenţa întrebărilor, suntem aici pentru toată lumea şi onoraţi de a vă îndruma să alegeţi proiectul mult visat. Nu ne ocoliţi!


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   2130 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   3550 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   4260 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (2)

 1. Vlavian Maria

  Răspunde

  Buna ziua, imi place proiectul, doar ca la parter nu are baie, este incomod. Credeti ca s-ar putea sa avem o baie la parter?
  iar la etaj, sa mai fie o baie, adica o baie pentru fiecare camera.
  In caz ca se poate sunt interesata de proect. Va mutumesc, astept un raspuns. O zi frumoasa.

  • admin

   Răspunde

   Buna ziua,
   Legat de intrebarile dvs pentru proiectul Vilei Bordeaux:
   – la parter, exista o baie amplasata intre bucatarie si camera birou;
   – la etaj, putem sa mai punem o baie la dormitorul de peste bucatarie.
   Daca va hotarati sa colaborati cu biroul nostru de proiectare, va rog sa ne
   contactati.

   O zi buna,
   Arh.Razvan Gologan

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*