Suprafata totala: Suprafata la sol Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
355mp 173mp P+M 5 4 Fara garaj

   Deşi reci, culorile care care domină faţadele Vienei, nu scad cu nimic din frumuseţea acestui proiect. Brâul bej şi liniile de alb “deschid” inteligent imaginea aceastei superbe vile pe 355 mp. Nici compartimentarea interiorului nu duce lipsă de inventivitate, avem, astfel, la parter o splendidă terasă, deservită de trei uşi, ca şi faptul ca livingul si locul de luat masa este coborat fata de restul parterului cu doua trepte interioare de forma curba. Un hol mic separă în stânga spaţiul de ,,toată ziua’’ iar în dreapta, ceva mai intim, avem inclus şi un mic dormitor cu un living propriu.

   Planul mezanin este împărţit în stil germanic: un hol central dreptunghiular mare, cu lumină naturală, lasă de o parte şi de alta dormitoarele şi băile. O casă largă, primitoare, Viena te cucereşte prin tot ceea ce oferă: spaţii deschise, aerisite, confort sporit, intimidate.

   Nu renunţa la visul unei locuinţe proprii deşi acesta costă ceva, dar ce anume pe lumea asta nu costă? O casă e cu totul altceva, spre deosebire de altele, care şi ele ne scot mai mulţi sau mai puţini bani din buzunar dar care nu produc nimic altceva decât costuri. O maşină, de exemplu, îşi piede valoarea începâd cu următoarea zi de după achiziţie. Cât din valoarea iniţială mai are după cinci sau zece ani? Pe când o casă, odată construită, cu eforturi bineînţeles, îşi sporeşte valoarea în timp.


Pachete de proiectare

Proiect de autorizare (DTAC)   –   2130 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   3550 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   4260 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*