Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
93mp 46mp P+M 2 2 Fara garaj

Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case mici si este casa cu mansarda cu cea mai mica suprafata din colectia noastra de planuri. Cu o amprenta la sol de doar 50mp, Mini este gandita ca o constructie economica pentru cei care doresc sa se inscrie in bugete mici pentru executie.
Astfel acest model este recomandat ata ca locuinta confortabila pentru o familie de 3 persoane, cat si drept casa de vacanta. La parter, de la principala protejata cu o copertina  se intra intr-un hol din care se face accesul intr-un living incapator de 23mp, in bucatarie si in baie. La mansarda, vila Mini cuprinde doua dormitoare, si o baie.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   558 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   930 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1116 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (21)

 1. claudiu

  Răspunde

  Buna ziua.,

  Doresc sa solicit un anteproiect pentru o lucrare customizata

  Este posibil? Ce costuri?

  Multumesc!

 2. Hristov Adrian

  Răspunde

  Buna ziua,va rog sa imi spuneti tevile de canalizare de la baia de sus coboara direct si se vad in living sau aveti o solutie tehnica sa nu se vada ? va multumesc pt amabilitate

  • admin

   Răspunde

   Toate instalatiile sanitare aferente baii de la etaj, vor fi amplasate intr-o masca din gips-carton si nu vor fi vizibile.

 3. Bujor BREGE

  Răspunde

  Bună ziua,
  în condițiile în care un teren cu o locație rezonabilă e foarte scump, e foarte binevenit proiectul.
  După gusturile și experiența mea, însă, cred că ar fi loc de niște modificări, care nu pretind că ar fi îmbunătățiri dar ar aduce o folosire mai eficientă a suprafeței utile:
  – baia de la parter să fie echipată cu o cadă de duș (întrucât locatarii nu cred că ar veni de la etaj să facă baie la intrarea în locuință) iar musafirii (chiar peste noapte) s-ar mulțumi cu un duș; astfel ar încăpea și mașina de spălat (evitându-se instalarea ei în bucătărie) și baia s-ar putea îngusta cu 30-35cm, prin mutarea peretelui despărțitor de hol (spre stânga imaginii) fapt care ar crea spațiu pentru un cuier la intrare (pe peretele respectiv);
  – accesul în bucătărie s-ar putea face pe colț (pentru a nu fi baia și bucătăria ușă-în-ușă), prin prelungirea cu 25-35cm a peretelui comun cu baia și scurtarea cu 65-70cm a peretelui comun cu zona de servit masa (se evită disconfortul celui care trebăluiește în bucătărie pe timpul folosirii wc-ului de către alte persoane);
  – scara ar putea începe mai devreme cu cele 3-4 trepte (oricum zona aceea nu prea poate fi folosită eficient) crescând pe lungime și înălțime zona de servit masa și spațiul de la etaj;
  – vestiarul camerei de la etaj, ar trebui îngustat până la 60-70cm (la lungimea brațului) și dotat cu uși duble culisante (nu ar mai fi necesar peretele), pentru a evita deplasări inutile printre rafturi;
  – de aici rezultă imediat posibilitatea mutării spre vestiar cu apx 80-90cm a ferestrei (cu biroul sub ea, pentru a folosi lumina zilei la scris, citit și a nu afecta luminozitatea eventualelor ecrane TV, PC), de asemenea mutarea ușii (aceasta și datorită moficiării scării);
  – astfel se face loc unei băi prorii acestei camere (care oricum se află deasupra băii de serviciu de la parter) pe peretele opus vestiarului, întrucât patul poate fi instalat cât mai aproape de ușă (care a fost deja mutată cu 80-90cm), asigurându-se scurtarea timpului de pregătire dimineața, când toată lumea se grăbește și, totodată, intimitatea unui puber, adolescent sau tânăr (aici ar fi nevoie de peretele la care se renunță datorită ușilor culisante la vestiar, deci nu micșorează camera);
  – în baia de la etaj, existentă acum în proiect, lavoarul s-ar putea muta pe peretele comun cu casa scării, vasul wc pe peretele exterior și astfel accesul s-ar putea face din dormitorul matrimonial (eventual chiar prin ușă culisantă, deși nu ar fi obligatorie) asigurând și părinților intimitatea cuvenită;
  – prin modificare băii, dormitorul s-ar putea mări, mutând cu 30-40cm peretele cu ușa de acces;
  – dacă se ajunge la concluzia că este necesar mai mult spațiu de depozitare, ușa dormitorului s-ar putea muta spre cameră cu 80-90cm (spre stânga imagini, deschizându-se pe perete și se obține în hol loc pentru o debara de min. 1mp (pe peretele comun cu baia, devenit întreg prin mutarea accesului din dormitor);
  – deci fără a construi în plus, doar prin repoziționarea a 4 uși, a 10ml de pereți interiori (cotele lor păstrându-se) și mutarea a 3-4 trepte, obținem:
  – o baie în plus
  – dormitor mai mare cu apx. 1.5mp
  – loc pentru cuier la intrare
  – spațiu mai mare la zona de servit masa pentru o mobilare mai de efect și mai eficientă
  – distanță între ușile de la bucătărie și baie
  – acoperișul ar putea prelugit în spate, pentru a proteja o posibilă terasă iar latura care acoperă dormitorul ar putea coborâtă pentru a adăposti un autoturism.
  Din 2006 am umblat prin multe șantiere și am învățat câte ceva, de aceea mi-am permis să fac aceste mențiuni, cu atât mai mult cu cât proiectul chiar îmi place, cam așa ceva mi-am dorit pentru mine dar nu a depins numai de mine (ambiția mea a fost mereu să mă încadrez în 50mp amprentă la sol și fiecare cameră să aibă baie proprie), poate reușesc s-o conving pe fiica mea să îi construiesc una pe structură ușoară.
  Cred că proiectul ar avea real succes la fabricile de case care ar merge cu kitul gata în șantier. Am studiat tot ce am găsit ca proiecta prestabilita la constructori și consider că ar fi cel mai ergonomic și eficient, după gusturile mele (cu modificările recomandate).
  Mulțumesc pentru atenție și răbdare. Succes!

 4. ciprian

  Răspunde

  Buna ziua!ma intereseaza f mult acest proiect de vila. as dori cat ar costa constructia la rosu? si bineinteles cu tot cu proiect si ce ar mai include constructia.va multumesc anticipat.

 5. Brahasteanu Dorin

  Răspunde

  Buna ziua, sunt interesat de acest proiect, dar cu doua mici modificari, de fapt adaugari( 2 balconase la mansarda ) .
  As aprecia daca m-ati putea contacta prin e-mail pentru detalii.
  Va multumesc!

 6. viorel

  Răspunde

  Buna ziua,as dori lista cu antemasuratori pentru aceasta vila (vila mini cu mansarda)pentru constructie in regie proprie.Multumesc,astept raspuns pe email

 7. Maria

  Răspunde

  Buna seara ,
  daca eu cumpar un proiect pachet plus de la dumneavoastra ce anume ar mai trebui sa fac pentru a obtine autoriyatia de constructie ?

 8. sevastian

  Răspunde

  Buna ziua. Mai este valabil anuntul de pe internet (mini vila)? m-ar interesa acest proiect daca se poate modifica
  .multumesc

 9. vali

  Răspunde

  Seara buna!
  Dincolo de proiectul in sine,care il gasesc OK,doresc sa aflu pasii ce urmeaza a fi facuti pentru a demara construirea casei.Ceea ce dvs vindeti inclus in proiect este suficient pentru obtinerea autorizatiei de construire?Proiectul,asa cum este facut,contine toate indicatiile necesare pentru a putea realiza in regie proprie locuinta?Prin regie proprie inteleg de fapt cu forte proprii,nu angajand oameni la negru,asa cum se practica.Imi doresc sa construiesc cu mana mea,casa in care cei dragi mie vor locui,atata tot!Acolo unde ma voi considera depasit voi cere ajutorul specialistilor,desigur.
  Cu consideratie,Vali.

 10. silviu

  Răspunde

  ma intereseaza proectul cu modificarea baie parter supraf mai mica ,bucatarie mai mare,si usa bucatarie terasa inchisa,iar ca proect pachet plus

 11. CIOBANU RAZVAN

  Răspunde

  BUNA ZIUA,LA ACEST PROIECT SE POT FACE UNELE MODIFICARI? BAIA DE SUS MACAR CU 1M MAI MARE IAR JOS LA BUCATARIE SA NU MAI FIE USA DE ACES CI ZID.MA REFER LA USA DE EXTERIOR.ASTIA 94 DE METRII ESTE SUPRAFATA PE CARE AS PLATIO UNUI CONSTRUCTOR?

 12. admin

  Răspunde

  Va putem ajuta doar cu intocmirea proiectului, nu si cu executia casei. Pentru intocmirea proiectului, durata este de 10-15 zile, in functie de pachetul de proiectare ales.

 13. Andrei Viorica

  Răspunde

  Buna ziua,

  Cat ar costa executia vilei MINI la rosu si cat la cheie? Care ar fi termenul de predare si conditiile de plata?

  Multumesc.

  V.Andrei

  • adrian

   Răspunde

   buna ziua.m-ar interesa cam cat ar costa la rosu aceasta casa.aici ma reefer la materiale.multumesc

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*