Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
87mp 87mp Parter 2 1 Fara garaj

Casa parter Roua, cu un aspect simplu, dar placut, va ofera o compartimentare interioara rationala si moderna. Astfel, zona de zi cuprinde bucataria cuplata cu living-ul, iar zona de noapte cuprinde doua dormitoare separate de baie. De asemenea, planul case include si doua spatii de depozitare, tip dulapuri inzidite, accesibile din holul casei si o incapere cu destinatia de camera tehnica. Accesul in casa, se face printr-o terasa generoasa, acoperita.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   522 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   870 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1044 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (1)

 1. Gabi

  Răspunde

  Buna ziua,

  Ma intereseaza sa cumpar Anteproiect – 20 Euro, CASA PARTER ROUA, 87mp.

  As dori sa situ pretul si cantitatea la fier, ciment, caramida si alte materiale de contructie.
  Astep raspunsul dumneavoastra.

  Multumesc,
  Un salut.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*