vila eliza cu mansarda

Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
100mp 50mp P+M 2 2 Fara garaj

Vila Eliza este un model de casa cu mansarda cu suprafata mica, potrivita pentru locuinta personala sau casa de vacanta. Unul dintre principalele avantaje adus de aceasta vila este acela ca poate fi accesibila celor care doresc o casa care implica costuri mai mici de executie si de intretinere.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   600 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1000 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1200 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (2)

  1. viorel

    Răspunde

    Buna ziua,as dori lista cu antemasuratori la vila Eliza pentru a ma informa cat de cat la costuri ,ptr regie proprie.Multumesc astept raspuns pe email

  2. alin

    Răspunde

    Buna seara… as dori si eu sa ma informati despre un proiect….imi plece mult casa eliza cu mansarda…dar eu vreau sa va intreb ce fel de proiect am nevoie pentr-u ca eu am o cladire veche ce nu mai este locuibila si as vrea sa o daram sa imi ridic o asemenea casa … am mai citit pe net si am inteles cv de un proiect de demolare etc… promotia de proiect se poate cumpara de la voi?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*