Suprafata totala: Suprafata la sol: Regim de inaltime: Dormitoare: Bai: Garaj:
126mp 63mp P+M 3 2 Fara garaj

O alee pietruită, flancată de un spaţiu verde, odihnitor, ne duce către intrarea, protejată de copertină, spre un model de casă mai îndrăzneţ ca aspect exterior: casa Aston, compusă din parter şi mansarda, cu 126 mp suprafaţă construită totală. Un acoperiş în două ape, cu o extensie deasupra corpului cu ferestre tip bovindou şi placarea cu piatră naturală dau o imagine elegantă acestei case.
Proiectul prevede două intrări: cea principală ce ne duce în holul de intrare, cu bucătăria de 7.4 mp, baia de 2.9 mp şi un dressing, iar cea secundara direct în living-ul de 30 mp, spaţios, cu lumină naturală din mai multe direcţii.
Mansarda, împărţită judicios, cuprinde trei dormitoare : unul matrimonial de 16.5 mp., cu un mic balcon a cărui deschidere e pe partea laterală, plus două de dimensiui mai mici cu pat simplu. Baia de 5,7 mp completează spaţiul locuibil de la mansardă. De remarcat cele trei ferestre ale dormitorului din mijloc care conferă un aspect aparte, deschis, servind totodată unei iluminări naturale compuse optime. Proiectul este ideal pentru o familie cu doi copii, ca locuinţă personală sau casă de vacanţă.


Pachete de proiectare

Anteproiect online  –   30 Euro

Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planuri cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea estima pretul pentru construirea locuintei dorite.

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf )

Proiect de autorizare (DTAC)   –   756 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1260 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1512 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Share

Comments (23)

 1. Ciobanu Mugur

  Răspunde

  Buna ziua,

  Sunt interesat de aceasta oferta in special de proiectul pachet Premium.

  Mai este valabila oferta?
  Daca da cum procedam?
  Multumesc.

 2. Stroie Mariana

  Răspunde

  Buna ziua
  As dori sa primesc mai multe detalii despre acest proiect cum ar fii:pretul si cotele
  Va multumesc,
  O zi buna

 3. ursu

  Răspunde

  Buna seara . Va rog frumos sa imi spuneti ce pret are casa
  ASTON – CASA P+M la cheie??
  Va multumesc

 4. stoian valeria

  Răspunde

  Cum se poate beneficia de această reducere, și în cît timp se realizează pioectu?

 5. volosenco ramona

  Răspunde

  Bună ziua
  se poate sa puneți mai multe imagini cu fațadele? Multumesc

 6. marinica florian

  Răspunde

  m-ar interesa necesarul de materiale,cu aproximatie,la zidarie si armare

 7. Ion

  Răspunde

  ne place casa Aston dar vrem bucataria mai mare si masarda o vrem cu pereti verticali nu inclinatii

 8. alexandru iuga

  Răspunde

  Buna ziua,

  Ma numesc Alexandru, sunt din Timisoara.

  Mi-a placut foarte mult Vila Bordeaux P+1, in scurt timp as dori sa fac comand un proiect la Dvs, insa am o mare rugaminte:

  – in primul rand detin un teren cu deschiderea de 18 m pe 30 m in zona limitrofa a Timisoarei si as dori sa stiu daca pot adapta proiectul in asa fel incat sa pot iesi in terasa direct din living/dining, terasa urmand a fi prevazuta in capatul casei pe latura mare. Cam ce variante ar fi posibile, tinand cont de faptul ca fatada de la intrarea in curte este frumoasa si as dori sa fie pastrata?
  -este posibila micsorarea suprafetei totale a proiectului cu cca 10-15%?

  Va multumesc anticipat pentru amabilitate.

  Cu stima,

  Alexandru Iuga

 9. paduraru elena aurelia

  Răspunde

  buna ziua as fii interesata de un proiect de casa. la acesta ii place in mod deosebit cum ati impartit spatiul de la manarda. as vrea sa stiu daca se pot face si modificari (pt mine personal parterul de la acest proiect nu este ceea ce imi doresc). si o ultima intrebare. se poate realiza si garaj la o casa de genul asta?tinanad cont totusi de faptul ca ar fi nevoie de o usa care sa imi permita trecerea din garaj in casa. multumesc anticipat

 10. barbu m

  Răspunde

  buna ziua am un teren cu latimea de 9 m si lungimea de de 100 m ,as dori sa imi spuneti daca pot sa construiesc o casa pe acest teren si care din proiectele de pe site-ul dvs sar preta pt constructie mentionez ca pe partea stanga a terenului exista un drum de servitutede 3,5 m latime si cat mar costa un proiect . multumesc

 11. andriescu marius

  Răspunde

  buna ziua . as dori sa imi spuneti pretul total al proiectului pt aceasca casa, in cat timp va fi gata. si ce acte imi mai trebuiesc pentru inceperea lucrarii. as dori sa imi fac casa din caramizile executate de firma noastra. este un model nou in romania care nu a aparut inca pe piata . astept raspuns . va multumesc

 12. chitic manolache

  Răspunde

  vreau sa construiesc aceasta casa in belgia,executata de firma dvs vreau sa stiu pretul pe mp2 la gata.materialele si muncitori din romania.astept raspuns

 13. adrian nistor

  Răspunde

  as dori sa stiu cat costa la rosu si un pret aproximativ la cheie
  multumesc

  • admin

   Răspunde

   Noi ca proiectanti, realizam in proiectul tehnic de executie si antemasuratori cu cantitatile de materiale pentru casa “la rosu” si pentru finisaje. Dar pentru un pret de manopera trebuie sa va adresati unei firme de constructii/ echipe, deoarece pretul de manopera variaza f mult.

   • toma ionela

    Răspunde

    Buna.sunt interesata sa fac aceasta casa.mi a placut,dar toti suntem interesati de un pret al materialelor estimativ,fara mana de lucru a firmei constructoare.in plus vreau sa stiu daca in timp de o luna,pt ca nu stau in tara mai mult,pot sa imi cumpat terenul,sa cumpar proiectul (cred ca m ar interrsa ultimul,nu ma pricep dar fiind mai multe acte enumerate cred ca e mai potrivit) si sa torn macar fundatia si placa de jos.spuneti ne doar materialele ca imi fac o socoteala la pretul din zona rm Valcea.stiu ca difera si caramida de la un oras la altul.doar sa stiu la ce ma inham
    :)( nr pe care l am lasat nu e valabil.contactati ma pe e mail)

 14. daniel

  Răspunde

  la ce pret /mp la rosu sau la cheie as iesi cu ea.casa aston. astept raspuns.cat la rosu,cat la cheie,multumesc.

 15. lolot ion

  Răspunde

  va rog sa-mi dati o lista cu necesarul de material(?fier,?lemn etc)pentru a-mi putea face o socotealala cat m-ar duce in bani valuarea casei aston si foarte important ce putem face sa scriem in proiect in loc de caramida beceau.VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*